I'm Ummi

Being a hardcore Anime fans

love reading,

art

Don't judge me if you didn't know the real

me. Wanna some Flavors?

Photobucket
CHANGE THIS CBOX WITH YOURS!




entries profile linkies follow

SKIN BY HNIEMINN
A New Day to Start
Monday, January 23, 2012 @ 4:15 AM
0 leave comment

Salam n konnichiwa~

Today, aku nak mintak jasa baik kawan2.. patut ke aku start tulis novel kat blog ni?? sebab aku rasa nak menulis novel la pulak..apa pendapat korang?? aku akan update cerita but kena tunggu dengan penuh sabarlah sebab aku kat asrama.. tak boleh balik selalu..bukan ape..bila aku tulis novel kat blog..semua boleh bace n kritik or bagi pendapat kat mana2 yang perlu..betul tak?!  kalau korang setuju...aku ingat nak start minggu depan sebab cerita yang aku da rangka tu,aku tak bawak..hehe..kalau ta setuju,tak pelah.. aku tak kisah pun..

Abis cerita kat situ..ni aku nak cerita about my new life.. aku kan da masuk form 4..so, matapelajaran pun makin susah la kan??betul tak?? dengan minda yang still terblur-blur..aku ikut je rentak cikgu mengajar...perangai aku time form 3 pun adelah sikit2 yang berubah..sikit je tau..tak banyak..tapi, ade satu je perangai aku yang tak berubah-ubah dari form 1 sampai sekarang..SUKA TIDUR TIME KELAS! aku pun tak tau macam mane nak ubah perangai kuat tidur tu..yang peliknya..time kelas je yang aku tangkap lentok..time cikgu takde or takde kelas takde pulak aku rase nak tidur..hmm..pelik2..ntah la..orait..aku stop kat sini..nanti aku update lagi..chiao!!Assalamualaikum!!

← NEWER
OLDER →